testimonibidadari

Thursday, February 09, 2006

TESTIMONI PENGGUNAAN BIDADARI

testimoni...dipetik dr forum2 internet dan tidak disensor.


Testimoni 1
Saya masih bujang dan telah mengalami masalah senggugut sejak mula remaja. Setelah mengambil BIDADARI, senggugut yang menggangu hidup saya berbelas tahun lamanya telah hilang sepenuhnya. Selain itu keputihan yang serius yang sering saya alami juga semakin pulih.

Testimoni 2
Permulaan mengambil BIDADARI, payudara saya berasa agak sakit. Seminggu selepas itu, saya dapat rasakan payudara saya membentuk dengan cantik dan tegang. Selain itu, saya sering sendawa dan mengeluarkan angin dengan banyak. Mungkin ia adalah proses baik pulih gastrik yang saya alami. BIDADARI membuat suami lebih sayang.

Testimoni 3
Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Saya sering letih dan tidak berminat untuk bersama suami. Apatah lagi suami sering memberi komen bahawa dia tidak langsung merasa kemutan sewaktu bersama. Saya mencuba BIDADARI atas nasihat rakan dan sungguh ajaib apabila suami saya sangat terkejut dan memuji kehebatan perubahan tersebut. Saya akhirnya menjadi pelanggan setia BIDADARI.

Testimoni 4
kawan2, printech nak bagi testimoni ni...hubby baru balik kelmarin (hubby further study degree kat arau-2 minggu skali baru balik) ..pastu bermula upacara.. perghh... memang fit & tight!! ~malu!!! printech tak mkn byk bdari ni..sehari 2 sudu jerk. panassss...kang horny kang camner?? nayaaa je..kalo laki ada slalu takper gaks! selamat mencuba b'dari.. akukah bidadari hubby? la..la...la..la..

Testimoni 5
haz baru 2 hari minum..sedap!!! nyum nyum.... haz lom kawen, sajer minum nak bg kuat rahim & ilangkan keputihan...betul laa ...baru 2 hari, dah kurang keputihan tu!!! ni yg nak beli lagik ni..

Testimoni 6
bidadari ni membekalkan tenaga jugak eek?semalam bam letih betul..dah la balik sendiri naik bas..balik rumah kena sental baju 2 bakul..mesin kantoi... mlm lak susah nak tido...selalunya waktu pagi mesti lesu..hari ni ok pulak..hehehe sebelum jam menjerit..bam dah bangun dulu..

Testimoni 7
lepas terima tu dah minum.. 2 jam dah berkesan kot...2 hari berturut plak cik abang meminta....sabo je le....memang best le kot!!...bab PD tu leas sseminggu bleh nampak perubahan kot... tak yah tanya cik abang.. expressi muka pun bleh tau..perbezaanya....

Testimoni 8
baru pasan tadi nih...kita punyer tottt. tu tak basah eissskkk baru je makan bidadari nih. Testimoni 9 bukan nak bodek..bidadari ni mmg best la..masalah keputihan yg bam hadapi sejak akil baligh telah berakhir..ewah... nasib baik akak citer pasal mender ni..kalo tak sampai bila2 org tak tau pasal nih, puas hati sungguh....

Testimoni 10 rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******... kekekeke... dia kata... "perghhhh..." yg selebihnya malulah tommy nak kata... yg penting dia sungguh PUAS HATI...!!!

Testimoni 11
ada member opis tu siap citer dgn asben dia...tak sabar nak try...dia selalu project weekend je...sbb penat tapi bidadari punya pasal..malam ari keje pun jadi dah!!!..gelak tul....dah le dia kata best...rapat...asben dia pun suka gak..sejak dia beranak 2, asben komplen...longgar dah!!...

Testimoni 12
wokay...demi kengkawan semua...marilah kita membidadarikan diri sendri sebelum betui2 jd bidadari... mula2 makan...mmg keputihan kuar byk...agaknya nak cuci kot...after few days...mmg terasa 'keberkesanan' nya...termasuk lah 'si dia'... ..cam baru kawen plaks... ...'kebanjiran' pun kureng....'kelonggaran' pun dah dibaik pulih....kire almost ke keadan asal lah... ...berikan kita tenaga & bersemangat utk bersama

Testimoni 13
best betul lah! tak rugi menerai! daya kemutan tu, fullamak (apalah cabul sangat mulut aku ni!) tapi, memang betul kak! best! pd yg nak menerai tu, tak rugi! PD pun, np rasa, nak kena tukar saiz baru 34b kot! tapi, memang mantep gitu... yezzzaarrrr....

Testimoni 14
Alhamdullilah kerana Bidadari telah menyemarakkan semula perasaan saya yg semakin hambar utk melayan suami.Suami saya begitu terkejut dgn perubahan dan benar2 gembira.Payudara saya juga semakin montok .Tak sia2 saya mencuba Bidadari.Semoga rumahtangga saya semakin bahagia


Testimoni 15
Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Sebelum ini saya cukup sedih bila pasangan saya komen tidak cukup nikmat utk bersama kerana bahagian sulit semakin longgar.Kini , dia sungguh gembira bila merasakan satu "keajaiban" telah terjadi.Saya kini sungguh berbangga kerana hanya sebotol Bidadari telah membolehkan saya melaksanakan tanggung jawab dengan lebih sempurna.

Testimoni 16
Saya sungguh berbangga kerana dengan mengamalkan Bidadari, hubungan saya dan pasangan semakin intim.Kami seperti pasangan yang baru di ijabkabulkan. Saya juga berjaya melaksanakan "tugas" dengan begitu berkualiti.Itu adalah luahan pasangan setelah saya mengamalkan Bidadari.

Testimoni 17
Alhamdulillah Bidadari ni dah solve masalah yang duk haunted kita selama ni...dulu selalu je kita punya seluar kecik tu kotor sikit..bila ade discharge ..nak2 masa keputihan atau masa lepas period tu...tapi alhamdulillah sejak minum bidadari beberapa minggu ni without fail..dah tak de masalah tu...bersih je seluar kecik tu..kalau tak jenuh nak tukar..pastu perasannya kat "tut" tu dah kurang bau yang kurang menyenangkan..ni semua sebab dulu masa pregnant kita alami keputihan yang banyak..lepas pregnant dia kurang sket..tapi sekarang ni dah tak de...

Testimoni 18
I ada masalah ekzema di kulit muka yang membuatkan ia mengelupas dan sentiasa nampak kulit yang mengelupas tu dipipi .so smlm baru perasan yg kulit mengelupas tu dah takda...smooth je...memang tergezut tak terkata la.nak caya ngan tak caya, kena caya jugakla.sbb dah bertahun kulit mengelupas tu dok ada kat pipi ni, tetiba dah hilang... pastu tumit kaki yang merekah besar selama ni, dah jadik merekah kecikk...miracle tol la...

Testimoni 19
xde apa nak kata cuma................BESSSSSST aaa produk ni....satu je lagi tak try..apa tu venergy....

Testimoni 20
alhamdulillah la..biddari ni banyak bagi kebaikan hehe..elok untuk buat amalan berterusan ehhe

Testimoni 21
sib baik I dah ok dah... now period teratur dan boleh diagak kedatangannya berdasarkan hari

Testimoni 22
Happy giler sebb first botol dah tinggal sikit. Belum habis sebotol....kesannya umpppphhhhhhhh.......Best aaaa......sesapa yg belum rasa itu bidadari lagi....cepat2 le terbuka hati utk mencuba.

Testimoni 23
Nak share 1 Kisah Benar....seorang sahabat... Beliau telah mendirikan rumahtangga selama 9 tahun tanpa kehadiran cahayamata....berbagai usaha telah dijalankan mereka berserah sahaja. Ditakdirkan oleh Allah sahabat ni telah menghubungi leila untuk mencuba Bidadari + venergy. Alhamdulillah beliau telah disahkan hamil 6 minggu dan sedang menunggu kandungan kuat & sihat. Berita gembira itu beliau sampaikan dengan gembira dihadapan suami beliau.

Testimoni 24
Sungguh gembira sekali mendengarnya. Kini ada 2 lagi pasangan yg sedang menanti keputusan yg sama...telah menggunakan bidadari melebihi 3 bulan....masih bersabar & terus berusaha untuk hamil.....doakan mereka berhasil ...buat Puan Jumaah & Pn Allia...

Testimoni 25
Anyway.....makan 2 sudu aje ker? Akak mmg dah terlebih ler. Patut ler akak rasa seksi jer memanjang. Hehehe. Sampai suami akak yg keletihan pun terpaksa mengalah melayan. Penangan bidadari sungguh!

Testimoni 26
will order my 2nd bidadari by end of this week.. BIDADARI memang pergghhh!!!

Testimoni 27
bila i minum bidadari nie...mula2 takut gak nak minum takut ada side effect kan..tp dah beli dan sebab kerana teruja yuna minum...dlm 2 weeks memang nampak keberkesanannya tp x mungkin jugak mungkin disebabkan psyhcologhy kot..tapi bidadari nie mmg best...keputihan memang dah x de..rasa bersemangat pun ada..dulu mmg yuna nie cepat lesu dan letih..skrg dah x lg....bab bersama tuh jgn ckp laa kan...memang power laa... dulu mcm kurang nak bersama skrg nie dah kerap laa pulak so pada seme cubalah bidadari memang ianya membina dari dalam diri dan pergh laa